Website

Deze website maakt gebruik van Meteotemplate, een gratis aanpasbare websitesjabloon die beschikbaar is op http://www.meteotemplate.com/web/index.php.

De sjabloon gebruikt zijn eigen MySQL-database en kan daarom elke parameter of statistiek berekenen en is ook niet afhankelijk van andere externe services. Het sjabloon werd voor het eerst uitgebracht in juli 2015 en wordt regelmatig bijgewerkt.

De sjabloon is compatibel met verschillende programma's zoals Weather Display, Cumulus, Weather View of Meteobridge, evenals de Davis WL-IP-logger, NetAtmo en Raspberry Pi en de gegevens kunnen zelfs rechtstreeks van de Weather Underground website worden opgehaald.

Naast de kernsjabloonbestanden, die scripts bevatten die verschillende statistieken berekenen en veel grafieken en tabellen tonen van gegevens van het eigenlijke weerstation, is het ook mogelijk om tientallen extra plug-ins (add-ons) te downloaden en eenvoudig te installeren. Zo kun je de website uitbreiden met vele andere functionaliteiten.

Meteotemplate, inclusief alle scripts, plugins, webpagina etc. wordt onderhouden door Jachym uit Tsjechië. U kunt op de hoofdwebsite alle inhoud downloaden, de wiki omvat instructies voor het installeren of u kunt zich abonneren op het blog waar regelmatig updates worden gepubliceerd en waar u ook om hulp en ondersteuning kunt vragen.

Ontwerp

Kies ontwerp...

Eenheden

TaalPictogrammen


Temperatuur

Vochtigheid

Luchtdruk

Windkracht

Windvlaag

Neerslag

Zonnestraling

Sneeuw

Gevoelstemperatuur

Dauwpunt

UV

Zichtbaarheid

Wolkenbasis

Evapotranspiratie

Indoor temperature

Indoor humidity


Zon op

Zon onder

Maan op

Maan onder

Time

Menu

Vanaf

Tot

Volledig scherm

Exporteer als afbeelding

Settings

Homepage

Webcam

Tabel

Grafiek

Kaart

Stabiel

Stijgend

Dalend

Waarschuwing

Breedtegraad

Lengtegraad

Historie

Zonsverduistering

Maansverduisteringen

GPS

Elevation

Dag

Maand

Jaar

Hoge temperatuur

Lage temperatuur

Dag

Nacht

Lente

Zomer

Herfst

Winter